Tietoja blogista ja kirjoittajasta

No terve.

Olen Joonas vuosimallia -89, iloinen itä-suomalainen, jolle ovat tärkeitä ainakin onnellisuus, perhe, urheilu lukuisissa muodoissaan sekä yleiset hyveet ympäristöstä ystävällisyyteen. Hauduttelin vuoden 2014 puolella ideaa alkaa kirjoittaa blogia teemalla ensimmäiselle maratonilleni valmistautuminen. Koska haluan toteuttaa päähänpistoni, naamioin bloggauksen yhdeksi uuden vuoden lupauksistani yhdistettynä tavoitteeseen juosta itse maraton. Lähtökohtaisesti juoksen maratonini 5.9.2015 Kuopiossa, jolloin kyseessä on noin 9 kuukauden treeniponnistus, mutta katsotaan matkan varrella mikä ajankohta sopii kunto- ja terveystilanteeseen parhaiten.

Mie+poju

Elämäntilanteestani sen verran, että olen naimisissa, esikoisemme syntyi kesäkuussa 2014, opiskelen kauppatieteitä yliopistossa (myös gradu vuoden 2015 projekti) ja teen sopivissa(?) väleissä yritysmyyntiä. Vapaa-aikani kuluu kotoilun lisäksi lähinnä urheilua paikan päällä, sohvalla tai tilastoista seuraten, silloin tällöin itsekin tehden.

 

Blogini tarkoitus on toimia

a) yhtenä motivaatiokeinona maratonin juoksemiseksi

b) päiväkirjana treeneistä myöhempää muisteloa varten

c) julkisena kanavana jakaa omia kokemuksia ja ohessa kenties innostaa muitakin samaistumaan treenaamiseen isukkiarjen ohessa

 

Olen tuore blogisti, joten sisältö tulee varmasti hakemaan muotoaan pitkin matkaa. Jos ei kulje minnekään, ei päädy minnekään. Lähden treenaamaan maratonia varten, katsotaan millaista polkua pääsen maaliini. Jos sinulle tulee jotain mieleen, niin laitapa viestiä vaikka alla olevan laatikon kautta, niin jatketaan jutustelua sähköpostitse.

 

T: Joonas Karvinen

 

Jätä kommentti